Administratorul judiciar al Asmita Gardens a preluat şi proiectul Ibizia Sol: Vom încerca să vindem proiectul “apartament cu apartament”

26 mar 2012 Autor: Cristi Moga

Firma de insolvenţă Euro Insol, administratorul judiciar al proiectului Asmita Gardens din Bucureşti, şi-a mai trecut un proiect de apartamente în portofoliu, prelunând ansamblul rezidenţial Ibiza Sol din Pipera.

Potrivit reprezentanţilor firmei de insolvenţă, Tribunalul Bucureşti a decis astăzi înlocuirea firmei Sierra Quadrant din poziţia de administrator judiciar cu Euro Insol, la solicitarea creditorilor majoritari ai Ibiza Sol, băncile Alpha Bank şi Raiffeisen.

Ibiza Sol este un proiect format din 304 apartamente care a necesitat o investiţie de 60 de milioane de euro. La trei ani de la finalizarea proiectului însă, au fost vândute doar 89 de apartamente, astfel că proiectul a intrat în insolvenţă.

"Este puţin probabil să găseşti un investitor care să cumpere în bloc proiectul (Ibiza Sol - n.red.). Chiar dacă s-ar găsi, preţul nu ar fi deloc atractiv pentru creditori. Ca şi în cazul Asmita, o să încercăm să vindem apartament cu apartament. Va trebui să elaborăm şi pentru Ibiza o strategie de vânzare şi comunicare în condiţiile în care în ultimele nouă luni nu s-a mai vandut niciun apartament", spune avocatul Remus Borza, practicianul coordonator al firmei Euro Insol.

 
Cuvinte cheie:
Administratorul judiciar al Asmita Gardens
, Ibizia Sol
, Euro Insol

Campurile marcate cu rosu nu sunt valide!

Comentariul a fost adaugat si va aparea dupa ce va fi moderat!

Comentariile vor fi publicate doar după moderarea acestora de către redactori. Nu vor fi publicate comentariile care conţin injurii, un limbaj licenţios, instigare la încălcarea legii, la violenţă sau la ură, precum şi acuzaţii fără acoperire. De asemenea, pentru o mai bună comunicare, vă rugăm să oferiţi o adresă de mail validă. Vă mulţumim!

zf.ro
Abonează-te la Închide