Companii

Aerostar caută 280 de oameni pentru fabrica de componente şi ansambluri pentru aviaţie din Bacău

Aerostar caută 280 de oameni pentru fabrica de...

Autor: Laurentiu Cotu

14.12.2022, 16:45 707

Compania Aerostar Bacău, furnizor  de componente şi ansambluri pentru aviaţie, are disponibile în prezent 280 de locuri de muncă pentru - inginer mecanic (30), inginer aviaţie (30), tinichigiu structurist de aviaţie (40), mecanic aviaţie (30), operator la maşini-unelte cu comandă mecanică (40), electrician de întreţinere şi reparaţii (10), strungar universal (20), frezor universal (20), electromecanic (30), lăcătuş mecanic (30), potrivit informaţiilor disponibile pe site-ul Agenţiei Judeţene pentru Ocuparea Forţei de Muncă (AJOFM) Bacău.

Aerostar Bacău a înregistrat o creş­tere de 30% a ve­niturilor în pri­mele nouă luni din acest an, faţă de aceeaşi perioadă a anului trecut. Astfel, com­pania a avut o cifră de afaceri de 317 mi­lioane lei. Conform raportului tri­mes­trial, aproximativ 72% din cifra de afaceri a Aerostar vine din serviciile de pe pieţele externe.

Clienţii Aerostar sunt din Europa, Asia, Africa, SUA şi Canada, însă anul acesta cea mai mare creştere a veniturilor a venit din Europa, conform raportului fi­nan­ciar trimestrial al companiei. Dacă Aerostar a înregistrat în primele nouă luni ale anului trecut venituri de 117 mil. lei de la clienţii localizaţi în Europa, anul acesta, înca­sările de la aceştia au fost de 181 mil. lei.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO