Companii

Afaceri de 5 mil. lei pentru producătorul local de cosmetice naturiste Cosmetic Plant, la şase luni

Susana Laszlo

Susana Laszlo

Autor: Greta Bogdan

14.07.2015, 12:17 164

Firma Cosmetic Plant a fost fondată în 1991 cu capital privat autohton de către farmacista Ileana Mester, iar în prezent este condusă de fiica ei, Susana Laszlo. Compania are un portofoliu de 100 de produse cosmetice prezente pe piaţă şi relaţii de import cu firme din Ungaria, Grecia, Italia, Slovenia, Franţa, Germania şi Austria, care au însemnat pentru companie majorarea exporturilor cu 130%  şi intrarea pe noi pieţe.

În ceea ce priveşte produsele livrate, reprezentanta companiei arată că şi în termeni de volum vânzările s-au majorat. Astfel, dacă în prima jumătate a anului trecut au fost vândute aproximativ 500.000 de produse, în 2015 au fost comercializate 600.000 de produse din toate gamele companiei. „În topul vânzărilor noastre în primul semestru se află gamele tradiţionale - Gălbenele şi Cătină, dar şi gamele moderne - Argan / Aloe, BIOLIV şi Q10 Ă ceai verde. În plus, în această perioadă, gama Q10 Ă ceai verde a raportat o creştere de aproape 35%, iar gama de produse speciale pentru îngrijirea picioarelor şi-a majorat vânzările cu 30%”, a declarat Susana Laszlo.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO