Companii

Agenţia de turism Perfect Tour şi-a deschis un birou în Los Angeles

Autor: Mirabela Tiron

22.06.2011, 13:51 267

Agenţia de turism Perfect Tour, cotnrolată de Corina Păcuraru,şi-a deschis un birou în Los Angeles (Sua) pentru a aduce turiştiamericani în România, Republica Moldova sau alte ţărieuropene.

Noul birou din Los Angeles este al treilea deschis pe planinternaţional, alături de cele din Chişinău şi Kiev. "Deschidereanoului sediu Perfect Tour din Statele Unite reprezintă un pasînainte în continuarea expansiunii noastre strategice", a declaratCorina Păcuraru, directorul general al Perfect Tour Group.

Serviciile principale cu care Pacific Perfect Tour vine înîntâmpinarea clienţilor săi sunt bilete de avion la cele mai bunepreţuri pentru Bucureşti, Cluj, Timişoara, Chişinău şi Kiev, autransmis oficialii companiei. Înfiinţată în 2004, Perfect Tour esteuna dintre cele mai mari companii din România cu o cifră de afaceride 24 milioane euro în 2010. Perfect Tour este prezentă prin cele15 birouri proprii în România, Chişinău, Kiev şi Los Angeles.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO