Companii

Alex Bratu, JYSK: Anul acesta, piaţa de home & deco şi-a mai domolit din avânt şi ca urmare a inflaţiei. Cifra de afaceri a JYSK România a ajuns în anul financiar 2022 -2023 (1 septembrie 2022 – 31 august 2023) la 1 miliard de lei, în creştere cu 19%.

Alex Bratu, country director, JYSK România, Bulgaria şi Turcia

Alex Bratu, country director, JYSK România, Bulgaria şi Turcia

Autor: Mădălina Dediu Panaete

19.12.2023, 00:06 60

JYSK, unul dintre cei mai mari retaileri de mo­bilă şi decoraţiuni, vrea să deschidă anul viitor 15 ma­gazine în România şi să moderni­zeze toate ma­ga­zi­nele mai vechi până la final de 2024.

„În acest moment avem 138 de ma­gazine în România, dintre care 115 sunt amenajate după noul con­cept, iar res­tul urmează a fi modernizate şi ele. O altă zonă im­portantă de investiţii este repre­zen­tată de soluţiile IT cu care lu­crăm, care ne ajută să implemen­tăm strategia noastră curentă, Seamless and Closer to the Custo­mer“, a spus Alex Bratu, country director, JYSK România, Bulgaria şi Turcia. Investi­ţiile din acest an au stat sub „umbrela“ incertitudi­ni­lor, mai ales din cauza infla­ţiei, a creşterii preţurilor la energie şi a creşterii costu­rilor opera­ţionale în general, a precizat managerul.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO