Alexandru Aldoescu, HR manager al Samsung România: Foarte mulţi tineri încă se „supralicitează“ atunci când aplică pentru un job

Secțiune susținută de Medlife Logo

23 iun 2013 Autor: Corina Mirea

Rata medie de „închidere“ a unei poziţii vacante în cadrul Samsung Electronics, subsidiara locală a gigantului sud-coreean Samsung, este de maxim o lună. Totuşi, cea mai mare parte a timpului dedicat acestui proces „se pierde“ cu trierea a circa 600-700 de candidaţi care aplică pentru o singură poziţie şi care, de cele mai multe ori, îşi supralicitează CV-urile.
 
Citiţi articolul integral pe www.zfcorporate.ro
 
Acest articol a apărut în ediţia tiparită a Ziarului Financiar din data de 24.06.2013
 
ZF Corporate este serviciul specializat de ştiri cu plată al Ziarului Financiar. Pentru a putea citi aceste ştiri trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Imobiliare şi altele). Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286, tel. mobil: 0766.606.994) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro sau stefan.paraschiv@m.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

*MedLife susține informarea și educarea ca sursă principală de dezvoltare a unui business sănătos. De aceea, recomandăm informarea continuă cu ajutorul articolelor din secțiunea Companii!

 
Cuvinte cheie:
samsung
, hr
, candidati
, cv
, Alexandru Aldoescu

Campurile marcate cu rosu nu sunt valide!

Comentariul a fost adaugat si va aparea dupa ce va fi moderat!

Comentariile vor fi publicate doar după moderarea acestora de către redactori. Nu vor fi publicate comentariile care conţin injurii, un limbaj licenţios, instigare la încălcarea legii, la violenţă sau la ură, precum şi acuzaţii fără acoperire. De asemenea, pentru o mai bună comunicare, vă rugăm să oferiţi o adresă de mail validă. Vă mulţumim!

zf.ro
Abonează-te la Închide