Companii

ALKA, producătorul Toortitzii, are 51.000 de metri pătraţi de teren în parcul industrial din Ploieşti şi se gândeşte la noi investiţii. „Fabrica din Ploieşti lucrează aproape de capacitate maximă“

ALKA, producătorul Toortitzii, are 51.000 de metri...

Autor: Mădălina Dediu Panaete

08.06.2023, 00:07 905

ALKA Group, unul din­tre cei mai mari jucători de pe piaţa de snackuri să­­ra­te şi dulci, fondat în ur­mă cu a­proa­pe 30 de ani de familia Kren­zia, a investit 25 mil. euro în fa­brica din Plo­ieşti, inaugu­ra­tă în 2019, şi se gân­deşte deja la extindere în condiţiile în care pro­du­sele de aici ajung în peste 50 de ţări.

„În timp ce vorbim, avem în des­făşurare noi proiecte. Urmează chiar pe această platformă următoarea fază, dublu faţă de ce avem acum. Ştim foarte bine viitorul, sun­tem foarte bine ancoraţi în economie“, a spus Amir Krenzia, unul dintre fondatorii pro­ducă­torului.

ALKA mai are o fabrică în Bucureşti, unde produce inclusiv snac­kuri dulci sub branduri precum Prăjitura Casei, Alfers şi Alka Biscuiţi, dar şi cafea. La Ploieşti producţia este concen­trată pe brandurile de snackuri sărate coapte şi anume brandurile Toortitzii, Soocitzii şi Meteoritzii.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro