Andrei Trifan, development agent la Subway România: Suntem pe locul trei ca număr de restaurante după Polonia şi Bulgaria

Secțiune susținută de Medlife Logo

15 nov 2017 Autor: Georgiana Mihalache

Subway, lanţul american de restaurante de tip fast-food, va încheia anul 2017 cu 40 de restaurante pe piaţa din România, la cinci ani de când a intrat pe piaţa locală prin sistem de franciză, în 2012. Investiţia într-un restaurant este influenţată de traficul din zona în care urmează să fie amplasat, dar şi de profilul clienţilor, a spus Andrei Trifan, development agent la Subway România, prezent la prima ediţie a Forumului Investitorilor în Franciză, eveniment organizat de ZF şi francize.ro.

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 15.11.2017

*MedLife susține informarea și educarea ca sursă principală de dezvoltare a unui business sănătos. De aceea, recomandăm informarea continuă cu ajutorul articolelor din secțiunea Companii!

 
Cuvinte cheie:
subway
, restaurante
, polonia
, romania
, agent
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide