Companii

Angajaţii Kaufland România încep vaccinarea împotriva COVID-19, fiind incluşi în etapa a doua a procesului de vaccinare

Angajaţii Kaufland România încep vaccinarea împotriva...

Autor: Roxana Rosu

19.01.2021, 10:53 675

Kaufland a anunţat astăzi că angajaţii companiei au început astăzi să fie vaccinaţi, retailul fiind unul dintre zonele cheie, prioritizat de autorităţi în etapa a doua din cadrul Strategiei de vaccinare.

Reţeaua de magazine este unul dintre cei mai mari angajatori privaţi din România, cu o medie de aproximativ 15.000 de angajaţi.

,,În fiecare zi, cei din linia întâi duc o luptă grea. Sunt deosebit de recunoscător în numele întregii echipe Kaufland că suntem printre primii care vor beneficia de această soluţie mult-aşteptată de o lume întreagă: speranţa unui viitor fără frică”, declară Marco Hößl, CEO Kaufland România şi Republica Moldova.  

Angajaţii Kaufland România din magazine, depozite şi birouri, se vor vaccina începând de azi, conform programărilor din cadrul platformei oficiale de vaccinare.

Compania a investit peste 20 de milioane de lei în implementarea măsurilor de protecţie şi prevenţie în magazine, depozite şi sedii.

Grupul german are 1.300 de magazine în 8 ţări, 132.000 de angajaţi şi o reţea de 138 de magazine în România

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO