Companii

Antreprenori locali: Brandul românesc Alevia a atins afaceri de 5 milioane de euro din producţia de suplimente alimentare

Autor: Georgiana Mihalache

15.02.2017, 00:07 766
Alevia, unul dintre producătorii de suplimente alimentare, a avut afa­ceri de 5 milioane de eu­ro anul trecut, în creş­­tere faţă de 2015, iar obiec­tivele com­paniei ur­­­măresc creş­terea ga­­me­­lor de pro­duse şi a nu­­mărului de an­gajaţi, în­tr-o piaţă "extrem de di­namică".

"Piaţa suplimen­te­lor ali­mentare este în con­ti­nuă dezvoltare şi se con­fruntă cu diferite pro­vo­cări. Acestea sunt fireşti, multe alte com­pa­nii din domeniu le întampină, pre­cum recrutarea de personal calificat pe posturi speciali­zate şi reteh­no­lo­gi­za­rea pe care o pre­supune orice creş­tere a busi­nes­sului", a spus Florin Mitocaru, medic şi director ge­ne­ral al Alevia.

Portofoliul Ale­via include peste 120 de ti­puri de supli­men­te ali­men­ta­re şi 50 de sor­ti­mente de cea­iuri, dis­po­­nibile în mai mult de  4.000 de farma­cii, ma­ga­zine na­tu­riste şi super­­mar­ke­turi.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO