Companii

Antreprenori locali. Constructorul local Bog’Art: Realizarea infrastructurii bazei militare de la Mihail Kogălniceanu este cel mai important proiect de investiţii al anului pentru noi. Bog’Art a încheiat anul 2022 cu o cifră de afaceri de 538,9 milioane de lei, în scădere cu 6% faţă de anul precedent

Raul Doicescu, antreprenorul care a creat Bog'Art

Raul Doicescu, antreprenorul care a creat Bog'Art

Autor: Alina-Elena Vasiliu

12.06.2023, 16:30 2723

♦ În 2018, cifra de afaceri raportată de Bog’Art se apropiase considerabil chiar de pragul de 1 miliard de lei, un record pentru companie.

Constructorul român Bog’Art, deţinut de Raul Doicescu, şi-a propus să câştige minimum trei-patru licitaţii – individual sau în aso­ciere – pentru proiecte de am­ploare precum spitale, stadioane, infra­structură rutieră sau lucrări edilitare.

„Pentru a putea câştiga aceste licitaţii (...), este important să se menţină o relaţie bună cu autorităţile locale şi naţionale, precum şi cu alţi jucători importanţi din industrie“, spun reprezentanţii companiei.

Bog’Art a încheiat anul 2022 cu o cifră de afaceri de 538,9 milioane de lei, în scădere cu 6% faţă de anul precedent, potrivit informaţiilor transmise în vederea realizării anuarului ZF Cei mai mari jucători din economie – ediţia 2023, care va apărea pe piaţă în perioada următoare. Scăderea continuă trendul început în 2019, când businessul a luat-o pe o pantă descendentă. În 2018, cifra de afaceri raportată de Bog’Art se apropiase considerabil chiar de pragul de 1 miliard de lei, un record pentru companie.

Profitul de 21,4 milioane de lei din 2022 a fost însă în creştere cu 23% comparativ cu 2021, iar numărul mediu de angajaţi s-a apropiat şi mai mult de 400. Potrivit unor date anterioare, compania şi-a bugetat pentru 2023 o cifră de afaceri mai mare cu 40% faţă de anul trecut.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO