Companii

Antreprenori locali. Dan Chiparu, proprietarul Briza Mării din Eforie Nord: Avem un grad mediu de ocupare de 85% în iulie. În 2022, compania care operează hotelul din Eforie Nord şi încă unul deschis anul trecut dar şi patru restaurante şi un centru de tratament balnear a avut afaceri de 28,9 mil. lei, plus 38%

Antreprenori locali. Dan Chiparu, proprietarul Briza...

Autor: Mirabela Tiron

31.07.2023, 10:00 3568

Dan Chiparu, unul dintre acţionarii companiei Briza Mării Negre, una din cele mai mari firme din turism de pe litoralul românesc, care operează patru restaurante, hotelul MirageMedSpa din Eforie Nord şi încă un hotel ridicat anul trecut, spune că cele două hoteluri au avut un grad mediu de ocupare de 85% în iulie până în prezent, nivel similar cu cel de anul trecut.

„Cererea este la fel ca anul trecut, nu am mărit tarifele, dar au crescut costurile şi avem o marjă mai mică de profit. Am finalizat clinica de recuperare, o investiţie de 2 milioane de euro, dar mai avem de lucru pe partea de utilităţi. Aceasta ne va ajuta în extrasezon, dat fiind că suntem deschişi per­ma­nent“, a declarat pentru ZF Dan Chiparu, unul dintre acţionarii companiei Briza Mării Negre. A­nul trecut el a con­struit un nou hotel de pa­tru stele MirageBeach Spa, cu 70 de camere, situat chiar pe espla­nada Vraja Mării din staţiunea Eforie Nord. Ulterior a demarat construcţia unei clinici de recuperare pe trei etaje, o clădire nouă care va fi conectată de hotelul nou printr-o pasarelă, o investiţie de 2 milioane de euro.

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro