Companii

Antreprenori locali. Dan Pavel, Benvenuti: Creşterea galopantă a preţurilor şi implicit scăderea puterii de cumpărare sunt principalele temeri pentru 2023. Retailerul de încălţăminte operează peste 50 de magazine, cele mai multe sub brandul Benvenuti, dar şi unele ce poartă marca Enzo Bertini

Dan Pavel, fondatorul Benvenuti: Impredictibilitatea şi necesitatea de a lua decizii într-un termen foarte scurt este noua normalitate pentru companii.

Dan Pavel, fondatorul Benvenuti: Impredictibilitatea şi necesitatea de a lua decizii într-un termen foarte scurt este noua normalitate pentru companii.

Autor: Cristina Roşca

16.01.2023, 18:15 187

Dan Pavel, fondatorul retailerului de încălţăminte Benvenuti, unul dintre cei mai im­portanţi ju­că­tori din pia­ţa de pro­fil, spune că lucrează cu mai multe scenarii pentru 2023. Vor fi sau nu vor fi noi lockdownuri? Va fi preţul energiei unul mare sau va scădea? Acestea sunt două dintre întrebările pe care an­treprenorul le vede ca fiind esenţia­le în ceea ce priveşte conturarea pla­nurilor de business din acest an.

„Temerile noastre pentru 2023 sunt legate de creşterea galopantă a preţurilor şi, implicit, de scăderea puterii de cumpărare, de lipsa forţei de muncă, de continuarea sau chiar extin­derea războiului şi de măsurile abu­zive de gen lockdown ale autorită­ţilor“, adaugă el.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO