Companii

Antreprenori locali. Fabrica MG TEC Industry, o investiţie de 100 mil. euro, exportă 60% din producţia de hârtie

Antreprenori locali. Fabrica MG TEC Industry, o...

Autor: Mădălina Dediu Panaete

24.06.2022, 00:08 555

Fabrica de hârtie MG TEC Industry din Dej, com­panie fondată în 2018 de antreprenorul Vasile Hăşmăşan, distribuie 60% din produse în mai multe ţări din Europa. 

„Distribuim atât hârtie tissue, cât şi hârtie igienică, prosoape de bucătărie şi monorole. Principalele ţări din Europa unde vindem produsele noastre sunt: Ucraina, Serbia, Ungaria, Cehia, Polonia, Austria, Germania, Elveţia şi Slovenia“, a spus pentru ZF directorul general al ZF Dorin Mocan, director general al MG TEC Industry. Fabrica MG TEC Industry este un proiect început în 2018, iar valoarea investiţiilor se ridică la 100 de milioane de euro, conform informaţiilor furnizate de companie.

O parte din sumă, şi anume 48 mil. euro, reprezintă un credit de la CEC Bank, iar o parte – 32 mil. euro reprezintă ajutor de stat.

În prezent, MG TEC Industry are 260 de angajaţi, dar investiţia este realizată în procent de 70% astfel că în fabrică urmează să mai fie instalate noi linii de producţie.

 

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO