Companii

Antreprenori locali. Grupul de restaurante Marty din Cluj a ajuns la 500 de salariaţi şi afaceri de 10 milioane de euro

Marceluş Suciu

Marceluş Suciu

Autor: Cristina Roşca

01.03.2017, 00:07 5476

Grupul de restaurante Marty din Cluj, controlat de antre­pre­norul ro­mân Marceluş Suciu, a ajuns la afa­ceri de 10 mil. euro anul trecut şi la un total de 500 de sa­la­riaţi. Pentru acest an an­tre­pre­norul şi-a bu­ge­tat o creş­­te­re de 20% a busi­ness­ului şi el vor­­beş­te des­pre ex­pan­siu­nea la nivel na­­ţio­nal, fie direct, fie în franciză.

„Povestea a început în anul 2000, cu un restaurant Marty Caffe micuţ şi co­chet deschis pe Calea Moţilor în Cluj“, spune an­tre­­prenorul în­tr-unul dintre pri­me­le sale interviuri.

Grupul Marty este for­mat însă dintr-un total de cinci branduri, res­pectiv lan­­­ţul de restaurante Marty Res­­taurants (cinci uni­tăţi, o bucătărie comisar, plus încă un spaţiu în curs de ame­­na­ja­re), Marty Events, res­pec­tiv divizia de ca­tering şi eve­ni­­men­te, Olivo Caffe & Bistro, Bis­tro Bujole şi Olivo Coffee Roasters, prima prăjitorie de cafea din Transilvania.

 

 

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO