Companii

Antreprenori locali. Grupul Sergiana din Braşov merge spre afaceri de 320 mil. lei în 2019

Antreprenori locali. Grupul Sergiana din Braşov merge...

Autor: Mădălina Dediu Panaete

31.01.2019, 00:07 4371

Grupul Sergiana, controlat de antreprenori locali, şi-a bugetat pen­tru anul acesta o cifră de afaceri con­solidată de peste 320 de milioane de lei (peste 70 mil. euro), în creştere cu 6% faţă de anul pre­cedent, arată calculele ZF pe baza datelor furni­zate de companie.

„La nivel global, cifra de afaceri consolidată a crescut în 2018 depăşind 301 milioane de lei pen­tru întreg grupul de firme Sergiana. Evoluţia cifrei de afaceri a fost deter­minată de adoptarea unei strategii de dezvoltare, investiţii puternice în logistică şi tehnologie, extinderea lanţului de magazine Sergiana, dar şi deschiderea noului restaurant Sub Cetate (din Râşnov - n.red.)“, a declarat pentru ZF Diana Zahariea, director general al Sergiana Prodim­pex, principala companie din grupul Sergiana.

Ea l-a înlocuit anul trecut în această func­ţie pe tatăl său, Tudor Neculoiu. De altfel, fa­milia Neculoiu, fa­milia Cabal şi Diana Zaha­riea sunt acţionarii Sergiana Prodimpex, conform ultimelor date de la Registrul Comerţului.

Sergiana este una dintre cele mai mari afaceri româneşti din judeţul Braşov şi pro­duce în sistem integrat preparate din carne, dar deţine şi o reţea de 58 de magazine şi nouă restaurante.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO