Companii

Antreprenori locali. Lanţul Cărtureşti a finalizat anul 2023 cu afaceri de 75 mil. euro, plus 25%: „Continuăm investiţiile în provincie. Am deschis a doua librărie la Târgu-Mureş şi în februarie intrăm în Vaslui“

Antreprenori locali. Lanţul Cărtureşti a finalizat...

Autor: Mirabela Tiron

26.01.2024, 20:00 223

În România distribuţia de carte nu este încă bine dezvoltată, sunt puţini jucători care operează librării fizice Strategia distribuitorilor de carte s-a schimbat în ultimii ani, aceştia au trecut de la magazine în spaţii stradale la unităţi în centre comerciale din mai multe oraşe.

Lanţul de librării Cărtureşti, con­trolat de Nicoleta Dumitru şi Şerban Radu, a finalizat anul trecut cu afaceri de 75 milioane de euro, în creş­tere cu 25% faţă de nivelul de 60 de mil. euro anul anterior, potri­vit ofi­cialilor companiei.

„Anul trecut a fost un an bun, iar în acest an conti­nuăm investiţiile în noi libră­rii în pro­vincie. Am deschis recent a doua librărie la Târgu-Mureş, în centrul comercial Plaza M, pe o su­prafaţă de 200 mp. Sun­tem acum pre­zenţi în ambele malluri din oraş“, a spus pen­tru ZF Şerban Radu, unul din cei doi acţionari ai lanţului de librării.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO