Companii

Antreprenori locali. Marcom, o companie cu afaceri de 36 mil. euro: În 2020, cererea de echipamente de construcţii a venit de la firmele care fac drumuri, producători de materiale şi firme care implementează proiecte pe fonduri europene

Antreprenori locali. Marcom, o companie cu afaceri de 36...

Autor: Alina-Elena Vasiliu

26.10.2020, 00:07 1101

Marcom, o companie care distri­bu­ie echipamente de construcţii, spune că faptul că şantierele au conti­nuat să func­ţioneze chiar şi în timpul pande­mi­ei a fost un avantaj pentru propriul business.

„Trebuie să re­cu­noaş­tem că acum, când ne apropiem de sfârşitul lunii oc­tom­brie, privind în urmă la cum a fost 2020 în multe domenii, ne putem con­si­dera extrem de norocoşi. Simplul fapt că nu au fost închise şantierele a făcut ca domeniul în care activăm să nu simtă impactul negativ al pandemiei“, spune Răzvan Marcu, direc­tor de mar­ke­ting şi vânzări al companiei.

Marcom a realizat anul trecut o ci­fră de afaceri de 36 mil. euro, cu 35% pes­te 2018, livrând în total aproxi­ma­tiv 350 de echipamente, în uşoară creştere faţă de 2018.

„În 2020, cererea pen­tru echipa­men­te de calitate a ve­nit din zona fir­melor care construiesc drumuri, a ca­rie­re­lor de piatră şi a ba­las­tie­re­lor care furnizează ma­terii pri­me, a produ­căto­rilor de ma­te­ria­le de construcţii, dar şi a fir­me­lor care au accesat proiecte pe fon­duri europene şi care au ajuns la sta­diul implementării acestora“, mai spune Răzvan Marcu.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO