Companii

Antreprenori locali. MIS Grup, un constructor din Bistriţa-Năsăud, cu afaceri de 126 mil. lei: Avem prevăzută o creştere anuală a cifrei de afaceri cu 15%

Compania are o carieră de piatră, o staţie de betoane şi o staţie de mixturi asfaltice la Măgura Ilvei, iar birourile se află în localitatea Anieş.

Compania are o carieră de piatră, o staţie de betoane şi o staţie de mixturi asfaltice la Măgura Ilvei, iar birourile se află în localitatea Anieş.

Autor: Alina-Elena Vasiliu

17.10.2022, 17:00 2075

♦ Printre proiectele în derulare, se regăsesc sălile polivalente din municipiile Braşov şi Suceava, lucrări de infrastructură de drumuri judeţene pe DJ 173 şi DJ 173B, în judeţul Bistriţa-Năsăud.

MIS Grup, o companie de construc­ţii din judeţul Bistriţa-Năsăud, deţi­nu­tă de familia Farcaş, şi-a bu­getat o creş­tere de 15% a aface­ri­lor în 2022, după ce anul trecut a rea­li­zat venituri de 126 de milioane de lei.

„Strategia de dezvoltare a com­pa­niei noastre este de creştere şi avem prevăzută o creştere anuală a cifrei de afaceri cu 15%. În momentul de faţă, avem în derulare un număr suficient de contracte, cu eşalonare pe următo­rii trei ani, în concordanţă cu strategia de dezvoltare“, spune Virginia Farcaş, administratorul companiei şi unul din­tre acţionari. Ea deţine compania îm­preună cu Ioan Farcaş. Printre proiec­tele în derulare se re­găsesc sălile poli­valente din muni­cipiile Braşov şi Su­ceava, lucrări de infrastructură de dru­muri judeţene pe DJ 173 şi DJ 173B, în judeţul Bistriţa-Năsăud. Potrivit date­lor de pe Confidas.ro, MIS Group are contracte de achiziţii publice în va­loare de 618,6 milioane de lei.

„Estimăm că piaţa construcţiilor va fi în creştere atât în anul 2022, cât şi în anul 2023. Marile provocări cu care ne confruntăm în prezent sunt legate de creşterea preţurilor materialelor de construcţie, ale combustibililor şi ale energiei, dar şi criza de personal calificat.“

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO