Companii

Antreprenori locali. Mobexpert a deschis un concept store în Piatra Neamţ şi are planuri pentru 20 de astfel de magazine în următorii ani. Adelina Badea, CEO: Următoarele vor fi la Târgovişte, Râmnicu Vâlcea şi Alba Iulia

Antreprenori locali. Mobexpert a deschis un concept store...

Autor: Mădălina Dediu Panaete

22.08.2023, 10:00 1562

♦ Grupul Mobexpert, care are astăzi circa 2.100 de angajaţi, a fost înfiinţat în 1993 şi este o companie românească, deţinută de antreprenorul Dan Şucu.

Mobexpert, una dintre cele mai mari companii antrepre­no­riale din România, cu activi­tate în pro­duc­ţia şi retailul de mobilă, a des­chis săp­tă­mâna trecută un magazin de tip Con­cept Store Mobex­pert în Piatra Neamţ, după o investi­ţie de aproximativ 600.000 de euro. Maga­zinul, situat în Galleria Mall, are o suprafaţă de aproape 1.200 mp şi o echipă opera­ţională de 15 per­soane, care oferă consultanţă în ame­naja­re precum şi servicii rapide de transport şi montaj.

„Magazinul este un nou concept Mobexpert, fiind un concept store. Acest tip de magazin are dimensiuni mai reduse însă oferă aceeaşi expe­rienţă de cumpă­rare ca un hiperma­gazin Mobex­pert“, a declarat Adelina Badea, CEO Mobexpert.

Noul magazin din Piatra Neamţ va propune un con­cept inedit de ex­pu­nere pen­tru zona dedicată deco­ra­ţiu­nilor pentru casă. Toate de­coraţiu­nile vor fi coordonate cu mobili­e­rul ex­pus în ma­gazin ast­fel încât să ofere so­luţii rapide şi complete de ame­najare. De ase­me­nea, noul magazin va fi echipat cu ecrane digi­ta­le mari care vor facilita interacţiunea online.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO