Companii

Antreprenori locali. Proprietarul hotelului Briza Mării din Eforie Nord: Reuşim să ţinem hotelul MirageMedSpa deschis tot anul datorită bazei de tratament. Se cazează şi grupuri de olandezi şi francezi

Pe timp de iarnă turiştii vin la recuperare, iar baza de recuperare este un serviciu care atrage turişti.

Pe timp de iarnă turiştii vin la recuperare, iar baza de recuperare este un serviciu care atrage turişti.

Autor: Mirabela Tiron

24.10.2023, 16:30 276

♦ În 2022, compania care operează hotelul din Eforie Nord şi încă unul deschis anul trecut, dar şi patru restaurante şi un centru de tratament balnear a avut afaceri de 28,9 de milioane de lei, plus 38%.

Dan Chiparu, unul dintre acţionarii companiei Briza Mării Negre, una dintre cele mai mari firme din turism de pe litoralul românesc, ce operează patru restaurante, hotelul  MirageMedSpa din Eforie Nord şi încă un hotel ridicat anul trecut, spune că ţine hotelul de pe litoral deschis pentru că în afara sezonului de vară vin clienţii pentru baza de tratament, peste trei sferturi din camere fiind ocupate.

„Ţinem deschis tot timpul anului hotelul MirageMedSpa din Eforie Nord pentru că avem clienţi la baza de tratament. Facilităţile te ajută în turism. Pentru baza de tratament vin atât români, cât şi grupuri de străini, din Olanda şi Franţa. Avem un grad mediu de ocupare de 85% acum la hotel“, a declarat pentru ZF Dan Chiparu, unul dintre acţionarii companiei Briza Mării Negre.

Anul trecut el a construit un nou hotel de patru stele MirageBeach Spa, cu 70 de camere, situat chiar pe esplanada Vraja Mării din staţiunea Eforie Nord. Ulterior a demarat construcţia unei clinici de recuperare pe trei etaje, o clădire nouă care va fi conectată cu hotelul nou printr-o pasarelă, o investiţie de 2 milioane de euro.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO