Companii

Antreprenorii care deţin hotelul Mercure din Bucureşti investesc 10 mil. euro într-un ibis

Antreprenorii care deţin hotelul Mercure din Bucureşti...

Autor: Cristina Roşca

10.03.2017, 00:07 2577

Familia Dogariu, care deţine hotelul de patru stele Mercure din centrul Capitalei, are în plan o investiţie de 10 mil. euro într-o altă unitate, tot în Bucureşti, potrivit surselor din piaţă.

Noul proiect ce va avea 160 de camere va purta brandul Ibis şi va fi cotat la trei stele, urmând a fi amplasat în zona Operei Române, pe strada Ştirbei Vodă.

Construcţia hotelului ar putea începe la finalul acestui an, du­pă ce va primi autorizaţia de construire, conform aceloraşi surse. Terenul a fost deja achiziţionat. Antreprenorii nu au putut fi contactaţi.

Familia Dogariu este şi proprietara firmei de import şi dis­tri­bu­ţie de materiale dentare Dentotal Protect. Aceasta a obţinut în 2015, ultimul an pentru care există date publice, afaceri de 50 mil. lei (11 mil. euro) şi profit de 1,5 mil. euro cu aproape 100 de sala­riaţi. Afacerile au urcat cu circa 5% faţă de anul anterior. În ceea ce priveşte hotelul Mercure, antre­pre­norii vorbeau de afaceri de 600.000-700.000 de euro în 2015, primul an de funcţionare.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO