Companii

Aro Palace face primul pas către încheierea unui acord de franciză cu grupul hotelier internaţional Hyatt

Aro Palace face primul pas către încheierea unui acord...

Autor: Miruna Diaconu

15.02.2024, 19:04 263

Aro Palace SA, care administrează hoteluri în Braşov, anunţă primul pas către încheierea unui acord de franciză cu grupul internaţional Hyatt pentru hotelul Aro Palace. Compania a semnat scrisoarea de intenţie pentru a intra într-un acord de franciză cu Hyatt Hotel Corporation.

Dacă parteneriatul se va concretiza, hotelul Aro Palace Braşov va intra în familia internaţionala de hoteluri a mărcii Hyatt. Hotelul ar urma să fie operat sub numele „Hyatt Regency, Aro Palace Brasov”. Scrisoarea de intenţie este primul pas, urmând şi alte proceduri pentru încheierea parteneriatului.

„Suntem încântaţi să facem primii paşi înspre a deveni parte din familiai Hyatt şi să aducem standardele lor de clasă mondială în România. Combinând excelenţa în servicii marca Hyatt cu expertiza noastră asupra culturii şi tradiţiilor locale, vom îmbunătăţi capacitatea Aro Palace de a atrage oaspeţi din întreaga lume şi de le oferi o experienţă unică ”, a declarat Attila Joós, CEO al Aro Palace S.A.

Hotelul Aro Palace dispune de 189 de camere şi suite pentru oaspeţi şi încă 67 de camere executive şi suite, un spa de lux, baruri şi săli destinate evenimentelor de business. Poziţionarea hotelului oferă o perspectivă completă asupra centrului istoric al Braşovului.

Compania Aro Palace mai are în portofoliu şi hotelul Capitol, un hotel cu 180 de camere dotat cu facilităţi de conferinţă şi 2 restaurante, care trece printr-un proces radical de restructurare şi care îşi va deschide porţile pentru oaspeţi la sfârşitul anului 2025 sub marca Mercure Brasov Centre.

Încheierea parteneriatului cu Hyatt ar reprezenta o premieră pentru piaţa locală, astfel grupul hotelier îşi va extinde reţeaua cu primul hotel din România.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO