Companii

Astra Vagoane Călători: „Fabrica funcţionează la capacitate maximă, livrăm în acest an cel puţin 48 de tramvaie pentru Bucureşti, 4 pentru Arad şi 2 pentru Brăila“

Astra Vagoane Călători: „Fabrica funcţionează la...

Autor: Mirabela Tiron

19.07.2023, 00:07 4960

A depus recent oferta la licitaţia organizată de Galaţi pentru achiziţia a 10 tramvaie, un contract de 98 mil. lei fără TVA, pe care se bate cu turcii de la Bozankaya Otomotiv A câştigat la finalul anului trecut licitaţia de la Arad, un contract de 200 de mil. lei care prevede livrarea a 25 de tramvaie în doi ani.

Compania Astra Vagoane Că­lă­tori, unul dintre cei mai mari jucători de pe piaţa locală de material rulant, controlată de Valer Blidar, a finalizat anul trecut cu afaceri de 225 de milioane de lei iar pentru acest an estimează 400 de mil. lei în condiţiile în care fabrica trebuie să livreze mai multe tramvaie.

„Fabrica funcţionează la capacitate ma­ximă, anul acesta vom livra cel puţin 48 de tramvaie pentru Bucureşti, 4 pentru Arad şi 2 pentru Brăila. Recent am depus oferta şi la licitaţia de la Galaţi pentru 10 tramvaie, un contract de 98 mil. lei“, a spus pentru ZF Gheorghe Sîrbu, directorul general al fa­bricii Astra Vagoane Călători.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO