Austriecii de la Vienna House au numit un român la conducerea unui hotel de patru stele din Bratislava

13 iul 2018 Autor: Mirabela Tiron

♦ George Roşu are experienţă de 13 ani în domeniul hotelier în mai multe lanţuri.

George Roşu, fostul şef interimar al ho­te­lului Angelo by Vienna House din Ca­pitală şi angajat de opt ani al lanţului ho­te­lier, a fost numit director general al unui ho­tel de patru stele din cadrul lanţului la Bra­tis­lava (Slovacia), pe un mandat nedeter­mi­nat. El va conduce la Bratislava hotelul de pa­tru stele Vienna House Easy şi se va ocu­pa inclusiv de proiectul privind renovarea ho­­te­lului, o investiţie de 1,2 mil. euro.

Roşu are experienţă de 13 ani în dome­niul hotelier în mai multe lanţuri, inclusiv cu capital românesc (Continental sau RIN Hotels). El a început să lucreze în 2010 ca front office manager la fostul hotel Angelo (Vienna House Easy airport), anterior lucrând la hotelul Ibis în cadrul lanţului Continental (Radu Enache).

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 13.07.2018

 
Cuvinte cheie:
Vienna House
, conducere
, hotel
, Bratislava
, George Roşu
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide