Companii

Béla Kovács, proprietarul brutăriei Pîinea de Casă, investeşte 4 mil. euro într-o nouă fabrică de pâine în Sângeorgiu de Mureş

Béla Kovács, proprietarul brutăriei Pîinea de Casă,...

Autor: Florentina Niţu

11.03.2020, 08:40 494

Béla Kovács, proprietarul businessului Pîinea de Casă, o afacere de panificaţie, integrată, din judeţul Mureş, având propria unitate de producţie şi 31 de magazine proprii de desfacere, investeşte 4 mil. euro într-o nouă fabrică de pâine, pe fondul creşterii cererii.

„În unitatea de producţie pe care o avem acum, capacitatea de producţie era limitată, iar comenzile erau tot mai multe, astfel am hotărât să facem o nouă unitate de producţie. Acum, putem produce 4 tone de pâine în 24 de ore, iar în noua unitate vom avea o capacitate de producţie de 10 tone de pâine în 24 de ore“, a spus pentru ZF Béla Kovács, proprietarul brutăriei Kovács Pékség.

Fabrica de pâine va fi ridicată în localitatea Sângeorgiu de Mureş, situată la 6 kilometri distanţă de Târgu-Mureş, explică Béla Kovács, aflat la a patra generaţie de brutari din familie.

Compania are în prezent o gamă de peste 30 de produse de brutărie şi patiserie, dar şi produse preambalate, precum covrigei sau cornuleţe şi sandvişuri.

În 2018, businessul Pîinea de casă SRL a avut o cifră de afaceri de 3 mil. euro, arată datele de la Ministerul de Finanţe.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO