Companii

Brandul de îngheţată Betty Ice s-a dus la Unilever

Brandul de îngheţată Betty Ice s-a dus la Unilever

Diviziile de îngheţată din cadrul Unilever România şi Betty Ice vor opera împreună

Autor: Mădălina Panaete

02.11.2018, 00:05 792

Vasile Armenean, fondatorul Betty Ice: „Suntem mândri că o marcă de îngheţată românească s-a alăturat portofoliului unui lider global pe acest segment.“

Unilever a anunţat ieri că achiziţia producătorului de îngheţată Betty Ice a fost finalizată, după semnarea acordului celor două părţi în ianuarie 2018. Totodată, compania susţine că a primit şi avizul Consiliului Concurenţei pentru a prelua compania românească. 

Gigantul anglo-olandez Unilever s-a angajat să restrângă prezenţa brandurilor de îngheţată în chioşcurile locale pentru a primi ok-ul Concurenţei pentru preluarea Betty Ice. Tranzacţia este evaluată la circa 100 mil. euro, conform datelor ZF. 

Compania Betty Ice a fost înfiinţată în anul 1994 de antreprenorul român Vasile Armenean, iar astăzi este cel mai important producător local de îngheţată din România, cu o cifră de afaceri totală de 30 de millioane de euro. Compania deţine o fabrică în Suceava şi are peste 180 de chioşcuri de îngheţată deschise pe timpul verii. Betty Ice are 760 de angajaţi în România.

 

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO