Companii

Bucureşti, Cluj şi Oradea, pe harta tranzacţiilor hoteliere: trei tranzacţii cu active hoteliere au fost semnate în primele şase luni. Conform raportului Cushman & Wakefield Echinox, tranzacţiile hoteliere au reprezentat 6% din totalul tranzacţiilor din piaţa imobiliară

Bucureşti, Cluj şi Oradea, pe harta tranzacţiilor...

Autor: Miruna Diaconu

28.08.2022, 10:23 244

În primele şase luni din acest an, piaţa hotelieră locală a înregistrat doar trei tranzacţii, fiind vorba de hoteluri din Bucureşti, Cluj şi Oradea, conform datelor de la Cushman & Wakefield Echinox. Hotel Onix din Cluj-Napoca, DoubleTree din Oradea şi Golden Tulip din Bucureşti au făcut obiectul unor tranzacţii în primul semestru din acest an.

În primul semestru din acest an, tranzacţiile din domeniul hotelier au reprezentat 6% din totalul imobilelor tranzacţionate, conform datelor C&W Echinox.

Anul acesta, UBB a achiziţionat un hotel şi anume Hotel Onix din Cluj-Napoca, care este alcătuit din două corpuri clasificate la trei şi patru stele, cu o capacitate de 64 de camere.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO