Companii

Bursă. Şeful Agricover Holding: Istoric, nu am distribuit dividende, ci am reinvestit profiturile. Vom continua această politică. Micii investitori au subscris în două zile 9 milioane de acţiuni, adică aproape 5 mil. lei.

Bursă. Şeful Agricover Holding: Istoric, nu am...

Autor: Tibi Oprea

08.05.2023, 00:07 1920

Agricover Holding, una dintre cele mai cunoscute afaceri din agrobusinessul local, care până pe 16 mai vrea să atragă 416 mil. lei într-o ofertă de vânzare de acţiuni, va continua aceeaşi politică de remunerare a investitorilor după listarea la Bursa de Valori Bucureşti, adică va reinvesti profiturile şi nu va acorda dividende.

„Istoric, Agricover Holding nu a distribuit divi­dende, a reinvestit profiturile pentru a finanţa creşterea grupului. Vom continua această politică implicit pentru a creşte valoarea pentru acţionarii noştri“, spune Liviu Dobre, CEO al Agricover Holding.

Investitorilor de retail le sunt alocate 10% din ofertă, adică un număr de 83 de milioane de acţiuni, ceea ce la un preţ de subscriere de 0,5 lei înseamnă aproximativ 42 mil. lei. Potrivit calculelor ZF, în primele două zile s-au subscris 9 milioane de acţiuni, adică aproape 5 mil. lei din partea micilor investitori.



 

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO