Companii

C&A, Domo şi Kiabi vor deschide magazine în Sibiu Shopping City în septembrie

Autor: Cristi Moga

05.07.2011, 13:38 717

Fondul britanic de investiţii Argo Real Estate, care deţineparcul comercial Sibiu Shopping City din Sibiu, cel mai mare dinafara Bucureştiului, are în curs de dezvoltare o nouă aripă, întrespaţiile hipermarketurilor Carrefour şi Real, şi a semnat contractecu retailerii C&A, Kiabi şi Domo pentru operarea de magazine încadrul proiectului.

"Prima etapă din două proiecte de îmbunătăţire a proiectuluiSibiu Shopping Center este în curs de implementare. Prima fazăinclude construirea unei noi galerii între hipermarketurile Real şiCarrefour, precum şi relocarea mai multor chiriaşi pentru a creaspaţiu celor de la C&A şi Kiabi să intre în zona de fashion înseptembrie 2011. A doua etapă a proiectului presupune crearea unuinou lobby pentru intrarea în mall, care va fi de asemenea livrat înseptembrie 2011. O a treia etapă a proiectului va fi alcătuitădintr-un cinematograf multiplex, care este în curs de negociere",spun reprezentanţii Argo Real Estate într-un raport financiar.

Pe lista viitorilor chiriaşi se numără şi Domo, în ciudafaptului că în cadrul proiectului funcţionează în prezent şimagazine Flanco şi Media Galaxy, astfel că proiectul de la Sibiu vafi primul de pe piaţă în care cei trei retaileri vor vindeelectronice şi electrocasnice la un loc.

Potrivit informaţiilor din piaţa imobiliară, reprezentanţiicentrului comercial negociază într-un stadiu destul de avansat şicu suedezii de la H&M eventuala deschidere a unui magazin înSibiu.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO