Companii

Călin Ile, preşedintele consiliului de administraţie al Aro Palace: Luăm în calcul şi afilierea hotelului Aro Palace la un brand internaţional. Vom demara un proces de selecţie şi vom pune în balanţă toate avantajele

Călin Ile, preşedintele consiliului de administraţie al Aro Palace

Călin Ile, preşedintele consiliului de administraţie al Aro Palace

Autor: Miruna Diaconu

30.06.2023, 19:00 101

Hotelul Capitol, controlat de compania din Braşov Aro Palace, va trece sub brandul Mercure, din portofoliul Accor, şi se va redeschide la finalul anului 2025 după un amplu proces de renovare, a cărui valoare va fi de 11 milioane euro.

Călin Ile, preşedintele consiliului de administraţie al Aro Palace, com­panie controlată de Transilvania Investments, spune că odată cu în­che­ierea parteneriatului dintre com­panie şi Accor pentru afilierea hotelului Capitol sub brandul Mer­cure, se va lua în calcul, pe viitor, şi trecerea hotelului Aro Palace sub un brand internaţional.

„Noi deja am început să gândim care va fi viitorul hotelului Aro Pa­lace, aici avem două aripi, una veche istorică şi aripa nouă, pentru ambele gândim investiţii pe termen mediu şi nu excludem opţiunea de afiliere, dar pentru asta vom demara un proces de selecţie, vom pune în balanţă toa­te avantajele. E aproape sigur că pen­tru Aro Palace vom dori păstra­rea numelui pentru că e o compo­nentă prea adânc înrădăcinată în istoria Braşovului şi în istoria hote­lieră din România“, spune pentru ZF Călin Ile.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO