Companii

Călin Popescu, un antreprenor cu experienţă în vânzarea de produse proaspete, pariază pe peştele de captură din Marea Neagră, cu care a reuşit să intre în reţelele Carrefour şi Auchan. „Mi s-a părut o idee foarte bună, pentru că avem Marea Neagră lângă noi şi nu aveam produse din Marea Neagră în supermarketuri.“

Călin Popescu, fondatorul Viva Prod Solutions

Călin Popescu, fondatorul Viva Prod Solutions

Autor: Florentina Niţu

22.12.2022, 20:00 325

Călin Popescu, un antreprenor cu experienţă de peste un deceniu în vânzarea de produse proaspete în retail, a hotărât în urmă cu un an să parieze pe o nouă idee de business, peştele de captură din Marea Neagră. Astfel, a preluat o unitate de pro­ducţie din localitatea 23 August (jud. Con­stanţa) şi a acum comercializează produsele în reţelele Carrefour şi Auchan.

„Mi s-a părut o provocare, dar şi o idee foarte bună, pentru că avem Marea Neagră lângă noi şi nu aveam produse din Marea Neagră în supermarketuri, în condiţiile în care clienţii caută peştele de captură, mai ales calcanul din Marea Neagră, considerat cel mai gustos din lume“, a povestit pentru ZF Călin Popescu, fondatorul Viva Prod Solutions.

El are o experienţă de peste 10 ani în ceea ce priveşte vânzarea de produse proas­pete, pe care le comercializează în Auchan, Carrefour, Profi şi Mega Image, iar din toam­na aceasta a început să livreze şi peşte proaspăt către reţeaua Carrefour şi recent către reţeaua Auchan. Produsele sunt vân­dute sub brandul Viva Fish.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO