Companii

Camelia Ene se retrage de la vârful MOL România după un mandat de CEO de peste şapte ani. În perioada conducerii ei, businessul companiei aproape s-a dublat. Gábor Mozga, noul CEO

Gábor Mozga, CEO MOL România şi Camelia Ene

Gábor Mozga, CEO MOL România şi Camelia Ene

Autor: Roxana Petrescu

09.01.2024, 00:05 1141

♦ Începutul anului aduce schimbarea unor CEO din companii importante de pe plan local, un astfel de exemplu fiind MOL România. Anul trecut a adus la rândul său mai multe schimbări de proporţii la conducerea celor mai mari companii energetice locale.

Camelia Ene, cea care din toamna anului 2016 a ocupat funcţia de CEO şi country chairman al MOL România, s-a retras din funcţia deţinută şi din cadrul grupului petrolier ungar începând de anul acesta, a anunat compania. 

Camelia Ene a fost parte a echipei MOL România timp de 17 ani, dar acum îşi va continua cariera în afara grupului, a anunţat MOL România. Mandatul Cameliei Ene s-a suprapus cu o perioadă de creştere accelerată a businessului MOL România. Astfel, compania a ajuns de la un business de 4,7 mld. lei în 2016 la 9,3 miliarde de lei la finalul anului 2022, după cum arată datele din platforma Termene.ro. Noul CEO al MOL România este Gábor Mozga. 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO