Companii

Campionii în business din Moldova, ediţia a XI-a. Cinci companii din Moldova din industria textilă, auto, alimentară, farma şi construcţii, declarate campioane în business

Autor: Alexandra Cepăreanu

13.11.2018, 00:07 377

Cinci companii româneşti din Moldova active în domenii precum comerţul cu produse farmaceutice, piese şi accesorii pentru autovehicule, dar şi în fabricarea articolelor din material plastic pentru construcţii, îmbrăcăminte sau biscuiţi au fost premiate la finalul săptămânii trecute pentru performanţa în afaceri în cadrul proiectului „Campioni în business“, organizat la Iaşi. Împreună, cele cinci companii au afaceri de peste 815,7 mil. lei (175 mil. euro) şi peste 1.600 de angajaţi.

În fiecare an, fondul de investiţii Enterprise Investors, împreună cu Banca Comercială Română, firma de audit şi consultanţă fiscală PwC România şi Asociaţia Triple Helix România pre­mi­ază cele mai dinamice afaceri antre­prenoriale în cadrul eveni­men­tului „Campioni în business“ din trei regiuni: Transilvania, Moldova şi Muntenia.

În cadrul evenimentelor Campioni în business, antreprenorii îşi spun poveştile de business, discută despre probleme cu care se confruntă în afa­cerile lor şi sunt premiaţi pentru perfor­manţele înregistrate în anul anterior.

Anul acesta, pe lângă cele cinci premii acordate campionilor în business, juriul a votat şi a acordat şi un premiu special producătorului de textile Simiz Fashion din Focşani, judeţul Vrancea.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO