Companii

Caroli: Am făcut investiţii cumulate de peste 10 mil. euro în logistică şi în noi linii de ambalare 

Caroli: Am făcut investiţii cumulate de peste 10 mil....

Autor: Mădălina Dediu Panaete

14.12.2022, 08:30 453

Roxana Manolescu, CEO al producătorului de meze­luri Caroli Foods Group, în 2022 compania şi-a îmbu­nă­tă­ţit lanţul logistic, astfel că unul dintre cele mai im­por­tante proiecte ale companiei a fost investiţia într-un cen­tru logistic nou, la Oarja, situat la circa 10 kilometri de Piteşti, acolo unde producătorul de mezeluri are o fabrică. Astfel, compania şi-a mărit capacitatea de depozitare a materiilor prime congelate, în spaţii cu temperatură controlată, iar activitatea de la Oarja a fost integrată în lanţul logistic general al companiei.

„Ne-am concentrat pe eficientizarea marilor proiecte de investiţii demarate în 2021, într-un centru nou de logistică şi în linii de ambalre automată la cutii în cadrul unităţii productive de la Piteşti, care cumulate au reprezentat peste 10 milioane de euro“, a  spus executivul pentru ZF. Roxana Manolescu adaugă că, deşi com­pania, ca de altfel şi industria de profil, s-a confruntat cu un grad ridicat de impredictibilitate, această conjunctură i-a determinat să fie mai alerţi la semnalele pieţei şi mai agili din perspectivă operaţională. Caroli Foods Group a avut în 2021 (ultimele date disponibile la Ministerul de Finanţe) o cifră de afaceri de 477 mil. lei (circa 97 mil. euro) şi a avut un număr mediu de 920 de salariaţi.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO