Companii

CBRE: Valoarea tranzacţiilor imobiliare ar putea depăşi 1 mld.euro în 2019, nivel neatins din 2014. ”Ne aşteptăm la semnarea câtorva tranzacţii mari în a doua parte a anului, aflate acum în etapa negocierilor finale”

CBRE: Valoarea tranzacţiilor imobiliare ar putea...

Autor: Roxana Rosu

06.08.2019, 13:12 299

Piaţa imobiliară din România pare să se îndreapte spre un an de boom în ceea ce priveşte tranzacţiile, cu o valoare totală estimată la peste un miliard de euro, nivel neatins din 2014, în condiţiile în care în primul semestru investiţiile în acest sector s-au ridicat la aproximativ 340 milioane euro.

”Ne aşteptăm la semnarea câtorva tranzacţii mari în a doua parte a anului, aflate acum în etapa negocierilor finale. Estimăm un volum total al tranzacţiilor cu 15% peste nivelul din 2018, peste nivelul de un miliard euro. O valoare similară nu a mai fost înregistrată din 2014”, se menţionează într-un raport realiza de compania de consultanţă imobiliară CBRE.

În primele şase luni ale anului piaţa a fost definită de două tranzacţii majore, una în zona de birouri şi una pe retail, care au generat mare parte din volumul investiţional de pe piaţa locală.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO