Companii

Ce puteţi citi în noua ediţie a Business MAGAZIN. „Cred cu tărie că un business din România are aceeaşi valoare cu a unui business din Europa Centrală.“

Ce puteţi citi în noua ediţie a Business MAGAZIN....

Autor: Ioana Matei

21.01.2020, 00:07 319
  • „Cred cu tărie că un business din România are aceeaşi valoare cu a unui business din Europa Centrală”, consideră Rareş Bănescu, antreprenorul local care a fondat Retargeting.biz, un start-up axat pe dezvoltarea unei soluţii software ce automatizează procesele de marketing online pentru un magazin online. Ideea proiectului a luat naştere în urmă cu şase ani, iar compania este acum prezentă în alte cinci ţări din Europa cu un portofoliu de peste 1.000 de comercianţi online. În ultimul an şi jumătate Retargeting.biz a rulat peste 100 de milioane de lei în bugete de marketing alocate de clienţi pentru promovarea pe Google şi Facebook. Ce urmează?

  • Subiectul săptămânii de lucru de 4 zile în Finlanda – adus la nivel de dezbatere de noul premier milenial al ţării – a stârnit diverse discuţii în comunităţile online din întreaga lume. Business MAGAZIN a contactat experţi din piaţa muncii pentru a afla răspunsul la întrebarea pe care o pun toţi angajaţii şi angajtorii: Ar putea românii să lucreze doar 4 zile?

  • Monica Rădulescu, de profesie jurnalist, a devenit antreprenor la finalul anului 2016, când seara, după orele de muncă în redacţie, se relaxa prin crearea bijuteriilor dulci în formă de bomboane. A început să le vândă sub brandul BonBons by Monica Rădulescu, iar bijuteriile cu aspect de bomboane au captat atenţia clientelor nu doar din România, ci şi pe a pretenţioaselor parizience.

  • Într-o lume din ce în ce mai ocupată – dar şi conectată – în care majoritatea rezolvărilor trebuie să fie la un ecran distanţă, o echipă de români din Iaşi reconfigurează relaţia dintre cabinetele veterinare şi proprietarii de animale, printr-o aplicaţie care a influenţat deja viaţa a peste 150.000 de proprietari de animale.

 
 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO