Companii

Cea mai agresivă campanie de recrutare din agrobusiness: grupul Agricola din Bacău a angajat peste 600 de persoane în 2022

Cea mai agresivă campanie de recrutare din agrobusiness:...

Autor: Florentina Niţu

16.01.2023, 18:30 395

Agricola este unul dintre cei mai mari jucători din piaţa cărnii.

Grupul Agricola din Bacău, unul dintre cei mai mari producători de carne de pui, mezeluri şi produse ready meal din România, cu un rulaj de 160 de milioane de euro, a ajuns la 2.700 de angajaţi, iar peste 600 au fost recrutaţi anul trecut, potrivit informaţiilor oferite de reprezentanţii companiei pentru ZF.  

„Pe total, la nivel de grup, în anul 2022 am recrutat 636 de persoane, majoritatea personal muncitor. Numărul actual de personal este de 2.679”, a spus Ramona Popa, director de resurse umane în cadrul grupului Agricola.

Agricola este unul dintre cei mai mari jucători din piaţa cărnii. Grupul are lanţ integrat pe partea de carne de pasăre, pentru că îşi creşte puii în propriile ferme. Carnea de porc este însă importată, iar producţia de mezeluri se realizează la Salbac, una dintre companiile din grup. La Europrod, altă companie din grup, se realizează produse ready meal. La Avicola Lumina, în Constanţa, grupul creşte găini pentru ouă, conform celor mai recente date.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO