Companii

Clinicile Dentare Dr. Leahu stabilesc un parteneriat cu Spitalul de Oncologie Monza din cadrul Enayati Medical City pentru depistarea şi tratarea integrată a cancerului oral

Clinicile Dentare Dr. Leahu stabilesc un parteneriat cu...

Autor: Roxana Rosu

16.03.2022, 10:11 163

Clinicile Dentare Dr.Leahu a stabilit un parteneriat cu Spitalul de Oncologie Monza din cadrul Enayati Medical City pentru abordarea integrată a pacienţilor care prezintă patologie tumorală orală, de la diagnosticare la tratare şi tratamentele post-operatorii.

Medicii din clinicile Dr. Leahu au capacitatea de a diagnostica prezenţa cancerului orofaringian, prezenţa fracturilor, patologia glandelor salivare, patologia articulaţiei temporo-mandibulare, prezenţa anomaliilor dento-maxilare severe, iar în cadrul Enayati Medical City pacienţii primesc tratamentul adecvat.

„Cel mai adesea, semnele care indică nereguli la nivelul cavităţii bucale sau, mai grav, prezenţa cancerului oral, sunt depistate de către medicul stomatolog, el având experienţa şi vizibilitatea în zona maxilo-facială şi, de asemenea, fiind cel care urmăreşte evoluţia stării de sănătate orală în timp, stând alături de un pacient de la primul dinte până la sfârşitul vieţii. Realitatea ne arată că prevenţia pe orice zonă medicală este deficitară, iar depistarea precoce a acestei afecţiuni este, de cele mai multe ori, întâmplătoare, în cadrul unei vizite de rutină. Îmi doresc ca pacienţii să ştie că există teste de screening care detectează maladia în doar 2-3 minute şi care pot fi efectuate în clinica stomatologică, non-invaziv şi fără durere, depistarea anomaliilor în stadii incipiente garantând viaţa.”, a declarat Dr. Ionuţ Leahu, CEO şi fondator Clinicile Dentare Dr.Leahu.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO