Companii

Clujul a adăugat un nou hotel. Vibre, un hotel de cinci stele, s-a deschis în urma unei investiţii de 15 mil. euro. Cristina Petruţ, proprietara hotelului Vibre: „Ne adresăm segmentului de business. Piaţa din Cluj este deficitară la acest capitol“

Hotelul a fost deschis pe 1 august 2023 şi dispune de 49 de camere, o sală de conferinţe, două restaurante, două baruri şi o zonă de relaxare.

Hotelul a fost deschis pe 1 august 2023 şi dispune de 49 de camere, o sală de conferinţe, două restaurante, două baruri şi o zonă de relaxare.

Autor: Miruna Diaconu

17.09.2023, 10:00 8962

Cluj-Napoca este al doilea cel mai important pol de business din România, după Bucureşti, însă piaţa hotelieră nu a reuşit să ţină pasul cu dezvoltarea economică.

Piaţa hotelieră din Cluj-Napoca a adăugat un nou hotel de cinci stele. Cu o investiţie de 15 milioane euro, Cristina şi Claudiu Petruţ au deschis hotelul Vibre, destinat segmentului de business, capitol la care Clujul este deficitar.

„Ne adresăm, în primul rând, segmentului business. Dar, bineînţeles, sunt aşteptaţi să se cazeze la hotel Vibre toţi oaspeţii care doresc să experimenteze un smart hotel premium, înzestrat cu tehnologie de ultimă generaţie. Piaţa hotelieră din Cluj este deficitară pe zona business premium“, spune pentru ZF Cristina Petruţ, proprietara hotelului Vibre.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO