Companii

Cofetăria L’Amande - Desserts sans gluten, o afacere de la zero pornită de Daniela Alecse, merge cu prima franciză în Bacău. În 2020, cofetăria din Bucureşti, care funcţionează cu 6 angajaţi, a ajuns la afaceri de peste 500.000 de lei

Cofetăria L’Amande - Desserts sans gluten, o afacere de la zero pornită de Daniela Alecse, merge cu prima franciză în Bacău.  În 2020, cofetăria din Bucureşti, care funcţionează cu 6 angajaţi, a ajuns la afaceri de peste 500.000 de lei

Daniela Alecse, fondatoare a L’Amande - Desserts sans gluten

Autor: Alexandra Matei

26.07.2021, 00:05 311

Compania doreşte să se extindă şi în Timişoara, Cluj-Napoca, Iaşi, Braşov, Constanţa şi Oradea.

Cofetăria cu laborator propriu pen­tru produse fără gluten, L’Amande - Desserts sans gluten, o afa­cere de la zero începută de Da­nie­la Alecs­e în 2016 în Bucureşti, face primul pas că­tre sistemul de fran­ciză şi se ex­tin­de cu o a do­ua  în Bacău, în urma unei in­vestiţii de 50.000 de euro.

Daniela Alecse şi-a propus să facă acest pas important pentru business pentru a putea livra pro­dusele în întreaga ţară. Pasul s-a concretizat anul acesta, un pas asumat şi necesar pentru extinderea businessului, după cum spunea Daniela Alecse în cadrul emisiunii Afaceri de la zero.

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO