Companii

Compania de autostrăzi a reziliat două contracte pentru reabilitarea drumului Deva-Oradea

Compania de autostrăzi a reziliat două contracte pentru...

Autor: Andreea Neferu

08.10.2015, 12:08 466

Compania Naţională de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale din România (CNADNR) a reziliat contractele pentru reabilitarea a două porţiuni din drumul naţional DN 76 Deva-Oradea, între localităţile Ioneşti şi Vârfurile, respectiv între Beiuş şi Oradea, în contextul unei “slabe mobilizări a antreprenorilor şi a neîndeplinirii obligaţiilor contractuale”.

“Am fost de mai multe ori pe DN 76 în cursul acestui an, astfel încât pe patru din tronsoanele aflate în execuţie să mobilizăm antreprenorii să îşi îndeplinească obligaţiile contractuale. Pe două tronsoane am avut mari probleme şi mari întârzieri. Din această cauză am şi reziliat aceste contracte”, afirmă Narcis Neaga, directorul general al CNADNR.

În cazul tronsonului Ioneşti-Vârfurile, antreprenorul este firma spaniolă Viales y Obras Publicas, valoarea contractului fiind de 43 de milioane de lei, în timp ce în cazul Beiuş-Oradea, antreprenorul este firma CCCF, care avea un contracte de 161 de milioane de lei.

 
 
 
 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO