Companii

Compania de logistică şi transport Kuehne+ Nagel are un nou contract logistic manager

Compania de logistică şi transport Kuehne+ Nagel are un...

Autor: Mădălina Dediu Panaete

17.03.2016, 18:42 1294

Kuehne + Nagel, una dintre cele mai mari companii de logistică şi transport de pe plan local, l-a numit pe Filip Bardziński în funcţia de contract logistic manager. În noua sa poziţie, Filip Bardziński se va concentra pe dezvoltarea strategică a businessului de contract logistic cu focus pe diferite industrii de pe piata românească. El are o experienţă internaţională în logistică de peste 10 ani, iar de-a lungul carierei a avut o gamă largă de roluri axate pe logistică şi distribuţie.

Cariera sa în cadrul Kuehne + Nagel a început în urmă cu 11 ani, timp în care a ocupat funcţii operaţionale şi de conducere în Polonia.

„Kuehne + Nagel Contract Logistics are o implicare puternică în sectorul de consum (retail and FMCG) şi intenţionăm să continuăm consolidarea acestui lucru. În paralel, urmărimdezvoltarea businessului şi în ceea ce priveşte industria de automotive sau cea de producţie, sectoare ce conduc atunci când vine vorba de o inovare de produs continuă, servicii cu valoare adăugată, precum şi un nivel mai ridicat de integrare sau o capacitate puternică de a investi ", a declarat Filip Bardziński, national contract logistics manager al Kuehne + Nagel România.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO