Companii

Compania producătoare de ţevi TehnoWorld din Suceava, scoasă la vânzare. Tranzacţia se învârte în jurul a 100 mil. euro. Compania a încheiat anul 2022 cu o cifră de afaceri de 411 milioane de lei, în creştere cu 33% faţă de anul precedent, raportând un profit de 41,4 milioane de lei (plus 28%) şi un număr de 207 angajaţi

TehnoWorld a încheiat anul 2022 cu o cifră de afaceri de 411 milioane de lei, în creş­tere cu 33% faţă de anul precedent, ra­portând un profit de 41,4 milioane de lei (plus 28%) şi un număr de 207 angajaţi.

TehnoWorld a încheiat anul 2022 cu o cifră de afaceri de 411 milioane de lei, în creş­tere cu 33% faţă de anul precedent, ra­portând un profit de 41,4 milioane de lei (plus 28%) şi un număr de 207 angajaţi.

Autor: Alina-Elena Vasiliu, Cristian Hostiuc

22.02.2024, 00:07 403

♦ Firma este deţinută în mod egal de trei asociaţi - Maria-Angela Amariei, Gabriela-Luminiţa Pavel şi Iustinian Pavel, potrivit informaţiilor de pe platforma Termene.ro.

Compania TehnoWorld din Suceava, care pro­duce ţeavă din polieti­lenă, a fost scoasă la vânzare, de acest pro­ces ocu­pându-se firma de consultanţă EY, potrivit surselor ZF. Deşi este o fa­brică mai puţin cunoscută la nivel naţional, TehnoWorld a realizat venituri semnifica­tive în 2022, care au ajuns la 411 milioane de lei, cu un profit de 41,4 milioane de lei. Com­pania numără peste 200 de angajaţi.

Interesul pentru achiziţia acestui busi­ness este destul de ridicat, printre potenţialii cumpărători regăsindu-se şi irlandezii de la CRH, care deţin în România producătorul de ciment Romcim. Nici reprezentanţii CRH, nici cei ai TehnoWorld nu au răspuns întrebării ZF pentru a confirma discuţiile privind această tranzacţie.

Produsele care se fac în halele TehnoWorld sunt potrivite pentru realiza­rea proiectelor de infrastructură, reţele de alimentare cu apă, reţele de canalizare, irigaţii, managementul deşeurilor.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO