Companii

Complexul Alma a încheiat anul cu venituri de peste 1,3 milioane euro. Vasile Dogărescu, proprietarul Alma: Ne aşteptăm la o dublare a veniturilor în acest an

Alma Resort a fost deschis la începutul lunii iunie a anului trecut în staţiunea Lacu Sărat din judeţul Brăila după o investiţie de 20 mil. euro.

Alma Resort a fost deschis la începutul lunii iunie a anului trecut în staţiunea Lacu Sărat din judeţul Brăila după o investiţie de 20 mil. euro.

Autor: Miruna Diaconu

07.03.2023, 16:40 866

Proprietarul complexului turistic din staţiunea Lacu Sărat plănuieşte în acest an o investiţie de 400.000 euro în panouri fotovoltaice.

Complexul turistic Alma Health & Spa Retreat din staţiunea Lacu Sărat, judeţul Brăila, care a fost deschisă la jumătatea anului trecut, a încheiat anul 2022 cu venituri de peste 1,3 milioane euro.

„2022 a fost împărţit pentru noi între eforturile de deschidere şi primele luni de operare, în plin sezon estival. Ne-am bucurat de o primire pozitivă în piaţă, semn că interesul pentru turismul balnear şi de wellness este în creştere, că românii din generaţia X (40-50 de ani) încep să înţeleagă importanţa prevenţiei în sănătate încă de la vârste mai tinere, împreună cu preocuparea pentru menţinerea tinereţii şi a stării de bine“, spune Vasile Dogărescu, proprietarul Alma Health & Spa Retreat.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO