Constructii

Subsidiara grupului spaniol Sedesa, implicata in refacerea Centrului Istoric, a intrat in insolventa

12.04.2010, 17:46 32

Subsidiara grupului spaniol Sedesa, Sedesa Constructions andServices Rom, al carei contract de reabilitare al Centrului Istorical Capitalei a fost reziliat, a intrat in insolventa la cerereaproducatorului de roci dure C.M.C, care sustine ca are de recuperat2,8 milioane lei, informeaza Mediafax Business.

Tribunalul Bucuresti a admis cererea creditoarei C.M.C SRL BaiaMare si a deschis procedura generala a insolventei fata de SedesaConstructions and Services Rom la 30 martie, potrivit datelorinstantei.

"Debitoarea isi va pastra dreptul de administrare - constand indreptul de a-si conduce activitatea, de a-si administra bunuriledin avere si de a dispune de acestea, pe care si-l va exercita subcontrolul si supravegherea administratorului judiciar", conformsursei citate.

Directorul general si proprietarul C.M.C, Victor Florean, adeclarat, luni, ca firma pe care o conduce a fost atat furnizor,cat si subcontractor al Sedesa in cadrul proiectului de reabilitareal Centrului Istoric. Mai multe despre intrarea in insolventa aSedesa Constructions and Services Rom cititi pe www.mediafax.biz.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO