Companii

Constructorul Aedificia Carpaţi, care modernizează cinematograful Favorit din Drumul Taberei şi consolidează Cazinoul din Constanţa, a continuat să reducă numărul de angajaţi şi în 2022

Constructorul Aedificia Carpaţi, care modernizează...

Autor: Alina-Elena Vasiliu

10.08.2023, 22:00 738

♦ În această vară, Aedificia Carpaţi a fost desemnată să se ocupe de modernizarea Centrului Cultural Favorit din cartierul Drumul Taberei ♦ Aedificia Carpaţi, alături de firmele Remon Proiect, Profesiona Construct Proiect ARE şi Tehnoinstal, a câştigat şi contractul pentru reabilitatea Cazinoului din Constanţa, lucrare aflată aproape de final.

Cifra de afaceri a continuat şi ea trendul descendent, fiind în scădere cu 10%, până la 52 de milioane de lei, potrivit celor mai recente informaţii publicate pe site-ul Ministerului de Finanţe.

Reprezentanţii constructorului nu au răspuns solicitării ZF referitoare la evoluţia businessului în 2022 şi planurile pentru 2023.

Compania este deţinută de trei ac­ţio­nari cărora li se alătură un alt grup de acţionari persoane fizice, având cu­mulat 10% din afacere, potrivit plat­for­mei Termene.ro. Referitor la cei trei acţionari care controlează compa­nia, este vorba despre Petre Badea (cu un pachet de 79% din acţiuni), Vasile Ifrim (5%) şi Ştefan-Victor-Şerban Drăgulescu (5%). Petre Badea este şi fondatorul companiei. În această vară, Aedificia Carpaţi a fost desemnată să se ocupe de modernizarea Centrului Cultural Favorit din cartierul Drumul Taberei.

„În sfârşit s-a semnat contractul dintre Primăria Sectorului 6 şi firma de construcţii Aedificia Carpaţi! Mai este un pas. După ce Aedificia Carpaţi va depune o garanţie, se poa­te emite ordinul de începere a lucră­rilor rămase de executat, semnat de către primarul Ciprian Ciucu. Astfel, şantierul îşi va redeschide porţile!“, se arată într-o postare de pe pagina de Facebook Iniţiativa Favorit, de pe 19 iulie 2023.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO