Companii

Constructorul Concefa Sibiu vinde active de 3 milioane de lei după ce compania Concefa SA a intrat în faliment

Constructorul Concefa Sibiu vinde active de 3 milioane de...

Autor: Alina-Elena Vasiliu

26.11.2018, 00:05 684

Compania a intrat în faliment în 2017, după divizare, când activitatea de construcţii de căi ferate a fost transferată pe o altă firmă, Concefa Construcţii Căi Ferate, care este funcţională în prezent.

Compania de construcţii Con­cefa Sibiu caută cumpărători pentru toate activele sale, în valoare de 3 mi­lioane de lei, după ce, în urmă cu un an, firma a intrat în faliment. Con­cefa a intrat în insolvenţă la propria cerere în anul 2012, la un an du­pă ce s-a listat la Bursa de la Bu­cureşti. Compania se ocupa de construcţia de clădiri rezidenţiale şi ne­re­ziden­ţiale, dar şi de lucrări de infras­truc­tură - căi ferate, drumuri, poduri.

Planul de reorganizare a socie­tă­ţii a fost confirmat în anul 2015, la trei ani de la intrarea în insolvenţă, iar principalele măsuri au fost valo­rificarea activelor care nu erau ne­ce­sare desfăşurării activităţii şi divi­za­rea societăţii şi continuarea activi­tăţii pe o nouă societate. Astfel, au re­zultat două companii – Concefa SA şi Concefa Construcţii Căi Ferate.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO