Companii

Copos îl readuce la Crowne Plaza pe germanul care i-a adus cele mai bune rezultate

 Copos îl readuce la Crowne Plaza pe germanul care a adus cele mai bune rezultate ale hotelului

Autor: Mirabela Tiron

17.02.2011, 11:42 66

Germanul Franz Rattenstetter a fost numit înfuncţia de director general al hotelului de cinci steleCrowne Plaza din Bucureşti, controlat de omul deafaceri George Copos. Rattenstetter a mai condushotelul Crowne Plaza în perioada 2001-2007. Anultrecut, hotelul de cinci stele, care operează 164 de camere, aobţinut o cifră de afaceri de 5,4 milioane de euro. Rattenstetterîl va înlocui în funcţie pe francezul Pierre Boissel.

"Ana Hotels consideră că Franz Rattenstettereste persoana cea mai potrivită pentru a readuce performanţeleeconomice ale hotelului Crowne Plaza la nivelul celor mai bunerealizări ale sale", potrivit reprezentanţilor Ana Hotels.

Rattenstetter şi-a început cariera în 1989 ca director devânzări şi marketing la hotelul InterContinental din Frankfurt.Ulterior a ocupat mai multe poziţii în hoteluri din OrientulMijlociu, zonă în care a lucrat nouă ani ca resident manager lahoteluri ca Intercontinental Amman, Iordania, şi Al Bustan PalaceIntercontinental Hotel în Muscat, Oman. Înainte de a preluaconducerea hotelului Crowne Plaza Bucureşti, Rattenstetter a condushotelul Mövenpick Resort Petra, în Iordania. Franz Rattenstetter amai în hoteluri din Anglia, Italia, Germania şi Elveţia.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO