Companii

Corlan Trans din Timişoara, ce transportă mărfuri pentru sectorul auto, dar aduce şi confecţii din Spania şi Portugalia, afaceri mai mari cu 30%. „Ne-am asigurat creşterea prin investiţii în servicii auxiliare, de la service auto, la spălătorie auto şi verificare tahografe.“

Corlan Trans din Timişoara este una dintre cele mai dinamice 250 de companii din România, după cum arată datele din anuarul ZF Cele mai dinamice companii din România.

Corlan Trans din Timişoara este una dintre cele mai dinamice 250 de companii din România, după cum arată datele din anuarul ZF Cele mai dinamice companii din România.

Autor: Mirabela Tiron

13.12.2021, 17:30 311

Compania Corlan Trans din Timişoara, controlată de Cristian Ioan Corlan şi Simona Corlan, a finalizat anul trecut cu afaceri de 30 de milioane de lei, în creştere cu 24% faţă de anul anterior, ceea ce o plasează în top 20 cele mai dinamice firme de transport, potrivit datelor ZF din anuarul Cele mai dinamice companii din România.

„Anul trecut am investit câteva sute de mii de euro în servicii auxiliare, precum service auto, verificare tahografe, spălători profesională, staţie ITP. Astfel am redus costurile cu aceste servicii. Am mărit flota la 50 de camioane“, a spus pentru ZF Cristian Ioan Corlan, administratorul şi unul din acţionarii companiei. Bazele transporta­torului Corlan Trans au fost puse în 2005 în Timişoara când businessul a început cu un singur camion. În prezent flota companiei este formată din camioane Mercedes Sprinter, ece Iveco Daily, 17 autotractoare Mercedes Actros şi 3 autotractoare Scania, potrivit datelor de pe site-ul companiei.

„Am cumpărat în primăvară încă 20 de camioane dar nici până acum nu au venit din cauza crizei de pe această piaţă. Alte provocări cu care ne confruntăm sunt migraţia forţei de muncă dar şi legislaţia“, a mai precizat antreprenorul.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO